Новини
Тиждень охорони праці
Патріотичний фоточелендж “Писанкове диво”
Дослідницька робота
Нетрадиційний урок виробничого навчання «Моя перша великодня Паска»
Теплицький професійний агравний ліцей Вінницької області запрошує на навчання
Підготовка до свята паски
“675”>
Індивідуальні заняття здобувачів освіти першого курсу в групі №16 за професією «Плодоовочівник»
Пишемо гастрономічну історію разом
Писанка – це символ Сонця
Підсумки тижня професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарсього виробництва, слюсар з ремонту с/г машин та устаткування»
“675”>
Фінал конкурсу орачів
Готуємось до Великодня!
Конкурс “Нумо хлопці”
Захист міні-проєктів на тему «Застосування інформаційних технологій у сільському господарстві»
Конкурс творів на тему «Село моє – для мене ти єдине»
Відкрите засідання гуртка «Хлібороб» на тему: «Технологія вирощування картоплі»
Майстер-клас з виготовлення ущільнювальних прокладок
Атестація педагогічних працівників ліцею
“675”>
Конкурс професійної майстерності юних механізаторів
Випуск тематичних стіннівок «Юний механізатор»
“675”>
З 27 березня стартував тиждень з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту с/г машин та устаткування»
Конкурс проєктів “Ліна Костенко – геніальна українська поетеса”
Конкурс проєктів “Знайомство з Кобзарем”
Виховний захід “Знайомство з Кобзарем”
Захід “Твоє передбачення від Т. Шевченка”
Виховний захід «Кохані жінки Т.Шевченка»
Захід на тему: “Тарасові шляхи на Вінниччині”
Зустріч із нашим випускником, учасником бойових дій Грідіним Віталієм Олеговичем
Шевченківські читання
Кулінарний конкурс «Гарбузовий маєток»
Урок виробничого навчання під керівництвом Франчук Анжеліки Миколаївни
Презентація електронної платформи “Мрія”
«Утоплена», Т.Шевченко.
“675”>
Творчий конкурс “Велич Кобзаря”
Виставка «Кобзарів»
Зустрічі з творчими особистостями Тепличчини
Підсумки І етапу Всеукраїнського конкурсу есе “Мій Шевченко”
І етап Всеукраїнського конкурсу учнівської та студентської молоді “Мій Шевченко”
Шевченківська абетка
Захід профілактичного спрямування на тему «Російський рух ПВК «Редан» серед українських підлітків. Чим він небезпечний?»
НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!!! Слава Україні!!!
Тиждень фахової майстерності з професій будівельного напряму
Майстер – клас по опорядженню поверхонь декоративною штукатуркою
Конкурс фахової майстерності
Відкриті уроки
Волонтерська діяльність
Кваліфікаційні пробні роботи здобувачів освіти, учнів групи № 5 за професії «Штукатур»
Кваліфікаційні пробні роботи здобувачів освіти,учнів групи № 17 за професією «Муляр»
Кваліфікаційні пробні роботи здобувачів освіти,учнів групи № 12 за професією «Штукатур»
Кваліфікаційні пробні роботи здобувачів освіти,учнів групи № 4 за професією «Лицювальник-плиточник»
Тиждень з професії: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»
Пробні кваліфікаційні завдання другий курс, група 7, професія «Плодоовочівник» ІІІ розряд
Пробні кваліфікаційні роботи по професії «Плодоовочівник” І курс 16 група
Бінарний відкритий урок
Пробні кваліфікаційні роботи за професією “Кухар”
Пробні кваліфікаційні роботи, професія «Кухар» 19.12.2022 року під керівництвом майстра виробничого навчання Франчук А.М. у 9 групі третього курсу було проведено контрольний зріз професійних компетентностей здобувачів освіти за І семестр. Усі присутні мали приємну нагоду поринути у св‘яткову ейфорію різних страв, відслідкувати технологію приготування та почерпнути кулінарні секрети. Серед розмаїття страв здобувачі освіти презентували : солянку м’ясну збірну, курку фаршировану млинцями, сьомгу запечену в соєвому соусі, курячі котлети (Кордон блю), щуку фаршировану заливну, м‘ясо на кістці, м’ясний рулет з фаршу та багато інших страв, а також показали справжній креатив у використанні додаткових компонентів при оформленні та презентації страв
Волонтерство
Допомога ЗСУ
Реквієм “Голодомор 1932-1933 років”
І етап ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика
І тур ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
День української писемності та мови
Флешмоб «Страви на природі»
Диспут «Твій професійний старт»
Святкова лінійка
Майстер-клас «Наш оберіг лялька-мотанка»
Тематична зустріч: “Україна понад усе”
Відкритий урок на тему «Технологічний процес обробки птиці і дичини»
Продовження тижня фахової майстерності «Плодоовочівників, кухарів»
Свято бутербродів
Тиждень фахової майстерності за інтегрованою професією “Плодоовочівник, кухар”
Презентація дисциплін природничо-математичного циклу
Презентація професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»
“675”>
Презентація професії «Водій автотранспортних засобів категорії «С»
Вечір – зустріч із здобувачами освіти, які обрали професії будівельного напряму
Проведення заходів працівниками Національної поліції України спільно з працівниками МНС
Засідання методичних комісій
Знайомство з навчальним закладом
Педагогічні читання
Екскурсія до музею М. Д. Леонтовича
Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим від учасників драматичного гуртка під керівництвом Яценко Т.М.
Тиждень професійної майстерності з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»
Смаколики до Дня святого Миколая
Пробні кваліфікаційні завдання з професії “Плодоовочівник”
Урок виробничого навчання, професія «Кухар»
Пробні кваліфікаційні роботи з професії “Кухар”
Пробні кваліфікаційні роботи з профеії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»
Всеукраїнський день хустки
Місячник цифрової грамотності
День української писемності та мови
І етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка
Тиждень професійної майстерності за професією «Офісний службовець (бухгалтерія)»
День кухаря
Підсумки тижня професійної майстерності кафедри «Плодоовочівників, кухарів»
Виставка-конкурс квіткових композицій та поробок із природніх матеріалів “Дари осені та свято квітів”
«Flower boom»
Завершальний етап конкурсу фахової майстерності за професією “Плодоовочівник, кухар”
Свято борщу
“675”>
Другий день тижня професійної майстерності за професією «Плодоовочівник, кухар»
Розпочато фаховий тиждень за професією «Плодоовочівник, кухар».