Зображення
Тиждень професійної майстерності за професією «Офісний службовець (бухгалтерія)»
День кухаря
Підсумки тижня професійної майстерності кафедри «Плодоовочівників, кухарів»
Виставка-конкурс квіткових композицій та поробок із природніх матеріалів “Дари осені та свято квітів”
«Flower boom»
Завершальний етап конкурсу фахової майстерності за професією “Плодоовочівник, кухар”
Свято борщу
“675”>
Другий день тижня професійної майстерності за професією «Плодоовочівник, кухар»
Розпочато фаховий тиждень за професією «Плодоовочівник, кухар».
Пам’яті загиблого випускника
День кар’єри
День знань
Перші кроки до здобуття професії
Випускний вечір
Державна кваліфікаційна атестація за професією «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»
Захист знань, умінь кваліфікованого електромонтера третього розряду здобувачами освіти ІІ курсу 15 групи
Державна кваліфікаційна атестація з професії «Кухар»
”
data-width=”675″>
Державна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти третього курсу
Засідання науково-методичної ради ліцею спільно з куратором, методистом НМЦ ПТО Вінницької облдержадміністрації Глущенко Г. М.
”
data-width=”675″>
Тиждень професійної майстерності по професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»
Рух – це здорово
Тиждень фізики та інформатики
Я дотримуюсь законів, які мене захищають
Тиждень історії
Тиждень хімії та біології
Відзначення Всесвітнього дня охорони праці
Атестація педагогічних працівників
Органи керування і контрольно-вимірювальні прилади автомобіля КамАЗ-5320
Кваліфікаційні пробні роботи міжпрофесійної методичної комісії з професій: «Плодоовочівник, кухар», «Офісний службовець(бухгалтерія) продавець продовольчих товарів»
З метою визначення рівня професійних умінь і навичок учнів, викладачами та майстрами виробничого навчання міжпрофесійної методичної комісії з професій: «Плодоовочівник» «Кухар» «Офісний службовець(бухгалтерія) продавець продовольчих товарів» провели контрольний зріз знань за І півріччя 2020-2021 н.р..
Пробні кваліфікаційні роботи – це один з етапів навчального процесу при підготовці майбутніх плодоовочівників ІІ розряду. Учні першого курсу групи №9 (майстер виробничого навчання Франчук А.М.) провели захист за темою «Мікрогрін – модний тренд або корисний продукт». Учні проводили підготовку насіння до посіву, висівали та презентували власні результати попередньо пророщеного насіння.
Здобувачі освіти другого курсу 16 групи(майстер виробничого навчання Саламатова Т.В.) з професії «Плодоовочівник» уміло поєднували знання та уміння вирощування органічної продукції плодів та овочів з модною тенденцією вживання безпечної та здорової їжі. Під час пробних кваліфікаційних робіт з професії «Плодоовочівник» ІІІ розряду демонстрували уміння та навички по приготуванню квашеної капусти, яблук, цукатів із айви та гарбуза, в’ялення овочів, підготовку плодоовочевої продукції до заморожування. Проявляли самостійність, творчу активність в імітаційно-створених ситуаціях.
На підсумковому уроці виробничого навчання з професії «Продавець продовольчих товарів» ІІІ розряду група №10 (майстер виробничого навчання Сміянець О.В.) захищали рівень здобутих знань виконуючи пробні кваліфікаційні завдання в хлібобулочному, овочевому та бакалійному відділах.
Під час захисту пробних кваліфікаційних іспитів з професії «Кухар» ІІІ розряду учнів групи №7 (майстер виробничого навчання Сафонов Е.В) проявляли творчі здібності, креативний підхід у приготуванні страв відповідно навчальної програми.
Учні з професії «Офісний службовець(бухгалтер)» групи №2 (майстер виробничого навчання Коновалюк О.Й.) демонстрували первинні уміння та навички по обробці бухгалтерських документів, складанню бухгалтерського балансу, нарахуванню заробітної плати, інвентаризації товарно-матеріальних цінностей, тощо.
Здобувачі освіти з професій «Плодоовочівник, кухар», «Офісний службовець (бухгалтерія) продавець продовольчих товарів» виконали всі завдання відповідно до переліку пробних кваліфікаційних завдань та показали достатні кваліфікаційні знання та уміння, зростання професійного рівня.